Nyttehaven 16.07.2011

Så skete der desværre det, jeg tror alle nyttehaveejere frygter, nemlig hærværk i haven. Der var nogen der havde fået øje på vores gulerødder og syntes det var sjovt at trække dem op. Og så bare bagefter smidt dem i jorden rund omkring (måske var de ikke værd at stjæle, da de ikke var så store endnu?).

Ved samme lejlighed havde gerningsmanden så også trampet nogle af vores løg ned, og et par af dem var forsvundet. Så derfor besluttede vi så at høste de største af løgene – selvom de ville havde haft det bedst at ligge i jorden lidt endnu, altså indtil toppene vil begynde at visne af sig selv. For sikkerheds skyld høstede vi så også de største af rødbederne.

Og for at skifte fokusset fra det negative til det positive, vil jeg afslutte dette blogindlæg med at fortælle og glæde mig over, at vi igen fik en hel posefuld selvdyrkede økologiske grønsagen med hjem. Det er helt utroligt hvor meget udbytte sådan et lille bitte jordstykke giver!