Nyttehaven 09.07.2011

Dagens vigtigste opgave var at få fjernet nogle grene i pilehækken, der var blevet lidt for lange og skyggede den bageste del af vores have. De afklippede grene blev så til flotte plantepinde – men skal dog ligge og tørre lidt ud først, så de ikke begynder at slå rod i den fugtige jord som vi har i øjeblikket.

Tomatplanterne fik lidt kompostmuld rundt om dem. Både for at give næring og for at holde på fugtigheden (når der nu altså på et tidspunkt igen bliver en tørkeperiode). Og så er jeg stolt over at kunne fortælle, at denne lækre kompostmuld stammer fra vores egen hjemmekompost :-)

De første rødbeder begynder snart at være klare. Løgene har været det længe, og blevet næsten for store men fik dog lov til at vente lidt endnu.

Ellers var der lidt ukrudt der skulle fjernes. Og så selvfølgeligt den obligatoriske rundtur for at kigge på de andre haver i foreningen.