UrbanGardening.dk

Jeg har startet en ny blog, der handler om dyrkning af pryd- og nytteplanter i urbane omgivelser – eller urban gardening, som det hedder på det internationaliserede nudansk.

Urban gardening kan være mange ting og foregår i mange størrelser. I den lille ende kan der være tale om blomster og urter i vindueskarmen eller i altankassen. I den større ende er det kolonihaver, tilplantede baggårde, lommeparker eller intensive grønne tage.

I starten vil bloggens indhold primært består af indlæg med tekst og billeder/video. Og mest om oplevelser omkring mine egne urbane haver, og de forskellige dyrkningsforsøg og projekter jeg er tilknyttet til. Dvs at mange af de grønne emner, som jeg tidligere har skrevet om her i min “personlige blog”, vil så fremover komme i den nye blog i stedet for.

På længere sigt er ambitionen at samle og videregive mere bredt viden om emnet, og at skabe et mødested for alle med interesse for urban gardening.